Odense Håndboldklub af 1977


Hvad er OH77 for en størrelse ?Odense Håndbold klub af 1977 er en selvstændig håndboldklub i det østlige Odense, der har til huse i Rosengårdskolens hal, hvor der trænes og spilles hjemmekampe.
At vi er selvstændige betyder at vi i OH77 har valgt ikke at være med i nogen form for holdfællesskaber/overbygninger og hvad det giver af bindinger til holdene i klubberne.

I OH77 stræber vi efter at sætte samværet meget højt, ikke alene på de enkelte hold, men også på tværs af holdene. Vi har derfor plads til spillere på alle niveauer.

Senior:

Se på Senior siden hvilke hold vi har og i hvilke rækker de spiller.


Ungdom:

Se på Ungdom siden hvilke hold vi har og i hvilke rækker de spiller.Vores hjemmebane ligger i den sydøstlige del af Odense nær ved Rosengårdscenteret, Bilka, Ikea og en række uddannelsesinstitutioner. Denne beliggenhed bevirker at en del studerende og tidligere studerende spiller hos os og sammen med den faste stamme af "gamle" medlemmer er vi er en broget flok der mødes i vores klublokale ved Rosengårdsskolens hal.

Hvert år arrageres der en række aktiviteter, hvor vi kan lærer hinanden bedre at kende.
Det kan f.eks. være fællesspisning og julehygge.Ud over at folk betaler deres kontingent
( se her hvad det koster og hvad du bl.a. får for pengene )
forventer vi (aktivitetspligt) at alle, seniorspillere, trænere, ungdomsspillere og forældre, yder en indsats til at vi kan få klubbens økomomi og "dagligdag" til at hænge sammen.

Omkring økomomien betyder det at vi forsøger at finde alternative indtægtskilder. Det kan være som medhjælpere/opryddere ved diverse arrangementer eller ved uddeling af forskellige publikationer. Har du kendskab til sådanne arrangementer, der har brug for hjælp, så kontakt en af personerne i Sportsudvalget.

I "dagligdagen", dvs. på kampdage, er der dommerbords- og tut-vagter, der skal passes.Ungdom siden arrangeres bl.a. aktivitetsdage, stævner og andre ture og her er der selvfølgelig også andre "dagligdags" opgaver, der skal udføres.

- derfor forventer vi også at forældre til spillerne bakke op omkring udførslen af disse opgaver.

KUN FOR UDVALGTE: AIKs Gamle Veteraner, en selskablig forening

Danskhåndbold Syd
Logind til bl.a. holdtilmelding
HåndOffice